Je evenement gratis vermeld op businessbox.nl

Je kunt hier je evenement voor (startende) ondernemers gratis onder de aandacht brengen. Gebruik hiervoor het formulier hieronder. Na beoordeling van je evenement op relevantie plaatsen we het op onze site.

Wat vinden wij relevant?

  1. Je evenement moet voor iedereen toegankelijk zijn, niet alleen voor leden van een vereniging of club. Het maakt ons verder niet uit of je als organisator een bedrijf of non-profitorganisatie bent.
  2. Je evenement moet bijdragen aan algemeen ondernemerschap. Een training specifiek gericht op een vak rekenen we hier niet toe.
  3. Evenementen gericht op startende ondernemers en/of zzp’ers hebben onze voorkeur. Is je inzending na een week niet zichtbaar op onze site? Dan hebben we het kennelijk niet als relevant beoordeeld. Het zij zo. Plaatsing is gratis, maar als je evenement niet wordt geplaatst, kun je ons wellicht met een vergoeding over de streep trekken. Adverteren heet dat. Stuur in dat geval even een bericht aan agenda@businessbox.nl.

Vul het formulier hieronder in, vrijwel alle velden zijn verplicht. Je kunt ook een beeld uploaden, maar zorg er dan voor dat dit niet groter is dan 500 Kb.
Alvast bedankt voor je bijdrage!

 


Ondernemersagenda
Let op: niet je eigen e-mail! (die kun je hieronder invullen)
:
:
Houd het s.v.p. kort, voor een gedetailleerde beschrijving verwijzen we naar je website.
Maximale uploadgrootte: 0.5MB
Voor als we nog vragen hebben over (een onderdeel van) je inzending.