Home » Boeken voor ondernemers » 50 lessen voor ondernemers

50 lessen voor ondernemers

Geplaatst in: Boeken voor ondernemers

50 lessen voor ondernemersIn 50 lessen voor ondernemers verklapt Jurgen Ingels zijn lessons learned als topondernemer. Hij geeft praktische tips over hoe je je bedrijf naar het volgende niveau kunt tillen. Van operations tot het businessmodel, marketing en sales, jouw team en de financiële en juridische kwesties.

Met persoonlijke anekdotes illustreert hij zijn ondernemersverhaal, dat ook bij hem niet altijd van een leien dakje liep. Voor studenten, ondernemers en iedereen met interesse in ondernemerschap en technologie.

Jurgen Ingels is een succesvol Belgisch ondernemer (hij richtte onder meer Clear2Pay op) en is inmiddels durfkapitalist. Tegenover het Belgische Unizo zei hij over zijn succesvolle carrière: “De meeste mensen hebben een seriële carrière. Ze beginnen ergens te werken, hopen na paar jaar om ofwel te promoveren in hetzelfde bedrijf of zich elders te verbeteren. Op het moment dat ze op pensioen gaan, zijn ze op hun best. Want dan hebben ze het meeste ervaring opgebouwd. Dat is totaal verkeerd.”

Titel50 lessen voor ondernemers
AuteurJurgen Ingels
UitgeverLannoo Campus
UitvoeringPaperback, 200 pagina’s
EAN9789401461764
Jaar publicatie2019
Prijs€ 29,90
Bestel dit boek bij bol.com