Home » Ondernemersnieuws » marketing, pr & reclame » 5 zomerse relatiegeschenken om zakelijke relaties mee te verrassen

5 zomerse relatiegeschenken om zakelijke relaties mee te verrassen

Geplaatst in: marketing, pr & reclame

Relatiegeschenken blijven een goede manier om warme banden met zakelijke relaties te onderstrepen. Zo’n gebaar wordt altijd gewaardeerd en vaak ook terugbetaald met loyaliteit, en dat is uiteindelijk wat je er ook mee hoopt te bereiken. Met de zomer voor de deur is er alle reden om je zakelijke relaties te verrassen met een zomers relatiegeschenk. We zetten vijf opties op een rijtje voor je.

Brievenbusgeschenk

Een creatief, nieuw concept is het brievenbusgeschenk. Dit is een pakket dat via de post verstuurd kan worden en gewoon in de brievenbus past. De inhoud kan verschillend zijn. Zo is er het EK brievenbusgeschenk met drank en hapjes voor bij het voetbal kijken, of juist met spulletjes om je helemaal mee uit te dossen voor de wedstrijden van het Nederlands elftal. Ook zijn er zomer pakketten met drank en hapjes of leuke spullen voor op het strand.

Bluetooth speaker

In de zomer willen mensen lekker buiten zijn, bijvoorbeeld in de tuin of op het strand. Maar wat als je daar samen wilt genieten van je favoriete muziek? Een bluetooth speaker biedt daarbij uitkomst. Zo kan jouw zakelijke relatie vanaf zijn of haar smartphone muziek afspelen op de speaker en kan er alsnog voor sfeermuziek gezorgd worden. Een leuke gadget om cadeau te krijgen!

Barbecueschort met barbecueset

Met het mooie weer breekt ook het barbecueseizoen weer aan. Ook dat is iets waar je op kunt inspelen met je relatiegeschenk. Geef bijvoorbeeld een mooi, kwalitatief goed barbecueschort met barbecueset met zaken als een schep, een grote vork en een tang voor het omdraaien van het vlees.

Koeltas

Bij een warm dagje op het strand of een dagje fietsen is het wel zo prettig als de drankjes en het eten dat je meeneemt lekker koel blijven. Niet iedereen is echter in het bezit van een koeltas of een koelbox, en die laatste is ook nog eens onmogelijk mee te nemen op de fiets. Verras je zakelijke relaties daarom met een fijne koeltas, want die komt vast van pas!

Sleutelhanger met zonnebrand lotion

Soms zit je lekker op een terras met je gezicht of nek in de zon en realiseer je je dat je vergeten bent je in te smeren met zonnebrandcrème. Er bestaan tegenwoordig daadwerkelijk sleutelhangers met een klein flesje zonnebrand lotion eraan. Dat biedt een handige noodoplossing om tóch nog even snel de blootgestelde lichaamsdelen te beschermen tegen de zonnebrand. Klein maar handig, dus!

Opties genoeg dus om je zakelijke relaties op een zomerse manier te verrassen met een mooi relatiegeschenk. Maak er dus zeker ook gebruik van!