Home » Ondernemersnieuws » marketing, pr & reclame » 5 ideeën voor weggevertjes voor jouw bedrijf

5 ideeën voor weggevertjes voor jouw bedrijf

Geplaatst in: marketing, pr & reclame

Het uitdelen van weggevertjes bedrukt met jouw logo en bedrijfsnaam is een goed idee. Zo zorg je ervoor dat bezoekers van beurzen en evenementen jouw bedrijf onthouden en maakt ze enthousiast over jouw merk. Waar je zakenrelaties vaak grotere presentjes cadeau doet, zijn er tal van leuke kleine weggevers en promotieartikelen om uit te kiezen die je weg kunt geven aan potentiële klanten.

Deze cadeautjes vallen goed in de smaak en de ontvanger ziet jouw reclameboodschap of bedrijfsnaam keer op keer. Dat heeft zeker effect! Wij hebben 5 originele ideeën voor weggevertjes voor jouw bedrijf op een rij gezet.

Logoplaatjes

Logoplaatjes zijn zeer multifunctioneel. Zo kun je de plaatjes met bedrijfslogo gemakkelijk bevestigen op vrijwel alle materialen, zoals aluminium, glas, stickermateriaal of roestvrij staal. Verras zakelijke relaties en potentiële klanten met hun eigen logoplaatje als onderdeel van een goodiebag. Origineel!

Bedrukte pennen

Bedrukte pennen zijn de echte klassiekers onder de weggevertjes. Praktisch, makkelijk te bedrukken en te personaliseren, klein en gemakkelijk mee te nemen. De pen heeft het eigenlijk allemaal! In welke branche je ook actief bent, met pennen met bedrijfslogo om uit te delen ziet je altijd goed.

Gepersonaliseerde polsbandjes

Polsbandjes doen het goed als promotieartikel, zeker als je kiest voor hoogwaardige polsbandjes van textiel. Laat de polsbandjes bedrukken met je logo en een grappige tekst, motiverende quote of een ander aantrekkelijk ontwerp. Niet alleen is de ontvanger blij met dit leuke weggevertje, maar hij of zij loopt ook reclame voor jouw bedrijf of evenement!

Draadloze speaker

Als je echt groots uit wilt pakken en een ruimer budget hebt, valt het aan te raden om te kiezen voor een product dat populair is en veel gebruikt wordt door de ontvanger. De draadloze speaker is een uitstekend voorbeeld van een dergelijk product. De speakertjes zijn mooi te bedrukken of graveren, voor een bijzonder geschenk dat jarenlang mee gaat.

Digitale weggevertjes

Tegenwoordig bereik je jouw doelgroep waarschijnlijk voornamelijk online. Het is dan ook essentieel om een aantal waardevolle digitale weggevertjes toe te voegen aan je online marketingactiviteiten. Als je een dienst aanbiedt is het bijvoorbeeld een goed idee om een digitaal werkboek te delen met bezoekers van je website. Een kwalitatief eBook is waarschijnlijk het meest gebruikte digitale werkgevertje, waarmee je veel leads binnen kunt halen!

Voordelen van weggevertjes

Het uitdelen van kleine presentjes is een uitstekende manier om nieuwe klanten te werven en om huidige klanten je waardering te laten zien en ze te binden aan jouw bedrijf. Met deze effectieve vorm van marketing kan jouw bedrijf naamsbekendheid opbouwen binnen een specifieke doelgroep. Ook zijn weggevertjes goed inzetbaar voor specifieke en gerichte acties.