Home » Ondernemersnieuws » mobiliteit » 4 voordelen van een privéchauffeur

4 voordelen van een privéchauffeur

Geplaatst in: mobiliteit

Drukke wegen en de vele files leiden tot irritaties. Het is dan ook niet voor niets dat velen het openbaar vervoer boven de auto verkiezen. Maar om nu iedere dag in een drukke bus, tram of trein te stappen verliest op een gegeven moment ook zijn charme. Het inhuren van een privéchauffeur klinkt voor sommigen misschien als een overbodige luxe. maar een privéchauffeur brengt meer voordelen met zich mee dan je zo zou denken. Verruil je het openbaar vervoer maar al te graag voor de achterbank van een auto, maar is je baas nog niet overtuigd? Hier vind je de voordelen van een privéchauffeur even op een rijtje.

 1. Je hebt de handen vrij
  Zeker in het geval van lange reistijden kan er veel tijd verloren gaan in het verkeer. Files op drukke knooppunten of lange, trage wegen richting het kantoor leiden al snel tot stress en irritatie. Met een privéchauffeur heb jij je handen en gedachten vrij voor andere zaken. Zo kun je onderweg nog wat sleutelen aan die werkstukken, of even de tijd nemen om die presentatie voor te bereiden. Niet alleen kom je beter voorbereid op locatie, je werkdag wordt ook direct een stuk efficiënter ingedeeld!
 2. Geen (keuze) stress
  Het grote aantal files op de Nederlandse wegen maakt het soms onmogelijk om stressvrij op locatie aan te komen. Daarnaast gaat er ook regelmatig wat denkwerk aan vooraf; welke wegen kun je het beste mijden om geen uren in de file te hoeven staan? Ondernemingen als Themobilitygroup.nl werken met professionele chauffeurs die precies weten waar de knelpunten zitten en hoe zij deze kunnen ontwijken. Op deze manier hoef jij nergens over na te denken en kom je gegarandeerd vrij van stress op locatie aan.
 3. Wel zo veilig
  We proberen vaak toch vanalles te doen wanneer we onderweg zijn van locatie A naar locatie B. Of het nu gaat om het voorbereiden van een belangrijke bespreking, het maken van een vlugge aanpassing in het ondernemingsplan of het snel even bijwerken van de lippenstift. Hoe belangrijk het ook mag zijn, het brengt onze veiligheid in gevaar. Een privéchauffeur geeft je alle rust en vrijheid om de laatste zaken af te handelen. Wel zo veilig.
 4. Comfortabel
  Laten we ook het comfort niet vergeten. Als sardines in een blik in de tram is natuurlijk net wat minder aangenaam dan een ritje op de achterbank van een schone, frisse auto. Grote kans dat die oude Toyota Corolla uit ‘99 in de garage blijft zodra de luxe Mercedes met privéchauffeur eenmaal een keer voorgereden is.