Home » Ondernemersnieuws » telefonie » 4 redenen om de Samsung Galaxy S21 aan te schaffen als zakelijke telefoon

4 redenen om de Samsung Galaxy S21 aan te schaffen als zakelijke telefoon

Geplaatst in: telefonie

Voor particulieren is de smartphone al zo ongeveer onmisbaar geworden. Maar ook in het zakenleven komt de smartphone uitstekend van pas als een zakcomputer met allerlei functies en toepassingen die het zakenleven ondersteunen. De nieuwste topsmartphone van Samsung is de Galaxy S21. We bespreken vier reden om de Samsung Galaxy S21 aan te schaffen als je nieuwe zakelijke telefoon.

BTW aftrekbaar

Als je een mobiele telefoon nodig hebt om je werk te kunnen doen, valt die onder het noodzakelijkheidscriterium van de Belastingdienst. Dat wil zeggen dat je de aankoop van het toestel als zakelijke kosten kunt opvoeren. Het gunstige daarvan is dat je de btw kunt aftrekken, waardoor de telefoon per saldo een stuk goedkoper wordt. Zeker bij een nieuw high end smartphone als de Samsung Galaxy S21 is dat een noemenswaardig verschil. Overigens is het geen probleem om dezelfde telefoon ook voor privédoeleinden te gebruiken, zo lang je maar kunt aantonen dat hij noodzakelijk is voor je werk.

Superscherp filmen in 8K

Video content is populair heden ten dage. Dat hoeven niet altijd gladjes gemonteerde professionele producties zijn, maar een bepaalde kwaliteitsstandaard is natuurlijk wel belangrijk. Met de Samsung Galaxy S21 haal je naast een telefoon en een zakcomputer in feite ook een topcamera in huis. De 64 MP telelens aan de achterzijde van het toestel kan superscherpe videobeelden maken in een ultrahoge 8K resolutie. Dit bied je de mogelijkheid om achteraf in te zoomen zonder zichtbaar kwaliteitsverlies. Zo kun je zelf met je telefoon mooie, social media-waardige filmpjes maken voor je bedrijf. Koop je er een eenvoudig statief met telefoonclip en een dasspeld microfoontje bij, dan kun je ook kwalitatief goede video-interviews opnemen met je smartphone.

Videobellen op hoge kwaliteit met sterke selfiecamera

De Samsung Galaxy S21 is uitgerust met een 10 megapixel selfiecamera die om nauwkeurig scherp te kunnen stellen voorzien is van een Dual Pixel autofocussysteem, wat zeer van pas komt om met goed beeld te kunnen videobellen met je zakelijke contacten of collega’s. Daar komt bij dat de nieuwe interface van Samsung het mogelijk maakt om te videobellen in full-screen mode. Handig is ook dat de camera niet in een hoek, maar in het midden geplaatst is, waardoor de telefoon niet scheef gehouden hoeft te worden om recht in beeld te komen. Er is ook de mogelijkheid om te switchen naar een ultragroothoek, waardoor je meer mensen in beeld kunt krijgen aan jouw kant.

Zeer vlotte prestaties

Tijd is geld in het zakenleven. Daarom wil je ook dat je smartphone soepel meewerkt met alles wat je ervan vraagt. Ook daarvoor zit je goed met de Samsung Galaxy S21. De Exynos 2100 in het toestel staat garant voor pure kracht en houdt jou met gemak bij. Dat maakt de S21 een heerlijk toestel om mee te werken die lekker snel reageert, ongeacht welke app je in gebruikt hebt. Ook het scherm helpt mee bij die gebruikservaring met een hoge verversingssnelheid van 120Hz. De grote vingerafdrukscanner onder het scherm gebruikt geluidsgolven en trillingen om je vinger te scannen en is sneller én accurater dan het geval is bij veel andere smartphones. Daarnaast kun je op de S21 ook extra snel mobiel internetten omdat hij geschikt is voor 5G.

Wel een belangrijk punt om te vermelden, is dat de Samsung Galaxy S21 net als de recentere iPhones niet geleverd wordt met een oplader. Heb je momenteel een Android-toestel met USB-C poort, dan kun je de oplader daarvan hergebruiken voor de S21.