Home » Ondernemersnieuws » telefonie » 3 betaalbare smartphones voor zakelijk gebruik

3 betaalbare smartphones voor zakelijk gebruik

Geplaatst in: telefonie

Denk je aan een nieuwe smartphone, dan denk je al gauw aan prijzen van vele honderden euro’s. Dat is nog tot daaraan toe als je er één moet kopen, maar als je voor personeelsleden een zakelijke mobiele telefoon wilt kopen, telt dat snel op. Dit terwijl voor dat doel het natuurlijk helemaal niet zo hard nodig is om het beste van het beste te hebben. Een zakelijke telefoon moet het zakenleven ondersteunen zonder onnodige toeters en bellen. Daarom bespreken we drie smartphones die aanzienlijk minder kosten en tóch prima voldoen voor zakelijk gebruik.

OPPO A53s

De OPPO A53s is zo’n toestel dat niet te duur is maar wel prima voldoet voor zakelijke doeleinden. Hij is met een display van 6.5 inch is niet te klein om fatsoenlijk op te kunnen werken, en de interne opslagcapaciteit van 128GB zorgt ervoor dat je niet snel tegen de frustratie van een volle telefoon die opgeschoond moet worden aanloopt. Dankzij de vier camera’s achterop kun je prima foto’s en video’s maken met het toestel. De zeer forse accu van 5.000 mAh zorgt ervoor dat de OPPO A53s je de hele dag op één volle accu tot dienst kan staan. Daarnaast is het ook een dual-sim toestel, wat inhoudt dat er twee simkaarten in de telefoon passen. Handig voor op zakenreis, want dan kun je er een lokale simkaart bij gebruiken. Daarnaast is het praktisch voor het combineren van zakelijk en privégebruik van het toestel.

Samsung Galaxy A22

Een alternatief van een bekendere fabrikant is de Samsung Galaxy A22. Het overigens mooie, scherpe scherm van dit toestel is net nog een tikje groter dan dat van de OPPO A53s, waardoor je ook op de Galaxy A22 prima kunt werken. Het toestel heeft met 64GB heeft de Samsung Galaxy A22 wel slechts de helft van de opslagcapaciteit van de OPPO, maar dat is eenvoudig op te lossen door een microSD-kaart in het toestel te doen. In plaats daarvan kun je de invoer ook gebruiken voor een tweede simkaart. Ook met Samsung Galaxy A22 kun je prima beelden schieten, mede dankzij de prima hoofdcamera van 48 megapixels.

Xiaomi Redmi Note 9S

Wil je toch nog een extra alternatief, overweeg dan de Xiaomi Redmi Note 9S. De Chinese fabrikant Xiaomi heeft dit zeer betaalbare model voorzien van een enorme accu, waardoor je het er gemakkelijk de hele dag mee kunt volhouden op één volle accu. Ook leveren de vier camera’s op de achterzijde prima resultaten en is het toestel voorzien van een sterke camera aan de voorzijde voor videobelgesprekken. De Xiaomi Redmi Note 9S is nog nét een klein tikje groter dan de Samsung Galaxy A22 en is zowel te verkrijgen met een opslaggeheugen van 64GB als met 128GB opslagcapaciteit.

Zo zie je maar, een degelijke smartphone voor zakelijk gebruik hoeft geen enorme bak geld te kosten. Elk van deze drie toestellen voldoet prima en is het overwegen waard als aankoop voor jezelf of je medewerkers.