Home » Ondernemersnieuws » mobiliteit » ​Zakelijk op reis? Kies voor Valet parking bij Schiphol

​Zakelijk op reis? Kies voor Valet parking bij Schiphol

Geplaatst in: mobiliteit

Op zakenreis gaan is heel anders dan wanneer je met de familie op vakantie gaat. Wanneer je op vakantie gaat, neem je het wat rustig aan. Je parkeert je auto zelf, helpt met het uitladen van je bagage en neemt een Shuttle bus naar de terminaal. Maar op zakenreis gaan is heel anders. Tijd is geld en je wilt zo efficiënt mogelijk aan je reis beginnen.

Je pakt één koffer in, zorgt ervoor dat je alle belangrijke documenten bij je hebt en rijdt jezelf naar het vliegveld. Nou moet je nog naar een parkeerplek zoeken wat best stressend kan zijn en jij hebt op dit moment geen stress nodig. Je gaat je auto achterlaten, dus je wilt natuurlijk dat het op een veilige plek geparkeerd moet staan. Het is dus beter om van tevoren te plannen waar je dat gaat doen. Of nog beter: laat iemand anders het voor je doen.

Bij Valet Parking hoef jij niet zelf je auto te parkeren. Iemand anders doet het voor jou zodat je zorgeloos aan je reis kunt beginnen. Allereerst moet je online een reservering maken. Op de dag van je reis rij je naar jouw vertrekhal waar een chauffeur op je te wachten zal staan. Die zal de sleutel van je afnemen en je auto naar de overdekte parkeerterrein rijden terwijl jij naar binnen gaat en op je vlucht wacht. Wanneer je terug bent, zal de chauffeur je opwachten en je je sleutel overhandigen. Jij stapt dan in en rijdt weg.

Er zijn een aantal voordelen hieraan verbonden:

• Jij hoeft je zelf niet druk te maken over het parkeren van je auto.

• Er zal 24/7 uur op je auto gelet worden.

• Ze houden via GPS de route en snelheid bij zodat er niet meer dan 4 kilometer extra op de teller staat.

• Je kunt ook gebruik maken van een was service of je elektrische auto bij hun laten opladen.

Hun Valet parkeerplaats licht het dichtst bij de terminal. Het is niet mogelijk om nog dichterbij te parkeren. Ze hanteren een vast bedrag en je kunt meteen berekenen hoeveel deze service je zal kosten, afhangend van het aantal dagen dat je de auto bij hun wilt parkeren. Hoor je dat je binnen 4 uur voor je reis moet vertrekken? Geen nood. Bel de servicebalie op om te reserveren.

Dankzij de Valet parking service hoef je helemaal geen zorgen te maken over je auto en kun je je reis helemaal stress loos beginnen. Zorg altijd wel dat je een WA autoverzekering hebt zodat je onderweg ook geen problemen hebt met de auto!